20 Haziran 2015 Cumartesi

PvpHit.Net Private Server Tanıtım Sitesi

Merhaba arkadaşlar,

Private tanıtım sitemiz açılmıştır. Silkroad , metin2 , knigh , counter ve diger private serverleri tanıtımları için özel alanlar ve özellikler geliştirilmiştir.Serverlerin Ön Planda olması saglanmak amacıyla da gelişmiş bir seo uygulanmıştır. 

Umarım sitemiz tüm server sahipleri için hayırlı olur, herkese iyi forumlar dilerim.

Site Adresi : www.pvphit.net

Sitemizin Belli Başlı Bazı Özellikleri : 

- Otomatik aktif server kontrol sistemi : Siteye eklenen her sever 24 saatde bir kontrol edilerek aktif olup olmadığı belirlenir. 3 kez (3 gün) kontrol edilip aktif olmadığı belirlenen server otomatikmen listeden silinir, böylece kullanıcılar sürekli olarak güncel bir server listesine sahip olurlar ve aradıkları serveri daha kolay bulurlar.


- Eksi ve Artı oy verme sistemi : Benzer sitelerde sadece artı oy sistemi vardır ancak bunun pek adil olmadığı kanısına vardık ve eksi oy vermeyide sistemimize dahil ettik. İnsanlar bir serveri inceleyip beğenmediklerinde eksi oy vererek o serveri hakettiği sıraya düşürme hakkına da sahipler beğendiklerinde artı oy verip daha üst sıralara taşıma hakkın da sahipler. Eğer sadece artı oy verilebilseydi insanlar bir serverden memnun olmadıklarını nasıl ifade edebileceklerdi ? Bu tek taraflı ve adil olmayan bir sistem olurdu.

- Gelişmiş, sade, anlaşılır ve kolay üye paneli : Üye panelinizden hem kişisel bilgilerinizi hem de eklediğiniz server bilgilerinizi kolayca takip edebilir ve gerektiği takdirde çok basit bir şekilde silebilirsiniz. Benzer private server tanıtım sitelerinin bir çoğunda bir kere eklenen server silme hakkı sunulmaz size, ancak bunun doğru olmadığını gerektiğinde serverin silinir olmasının daha doğru olacağını düşündüğümüz için bu hakkı size üye panelinizde verdik.

- En çok ihtiyaç duyulan bilgilerin ayırt edici olması : Bir serverda oymaya başlamaya karar verdiğinizde ilk olarak o serverin web sitesi adresi varsa facebook adreslerine bakarsınız. Çünkü bir serverin websitesi o servera başlamak için ilk adımdır kayıt gerektiği için. Facebook sayfası ise o server hakkında yapılan yorumlar, güncellemler ve yenilikler hakkında bilgi alabilmeniz için gereklidir. Daha sonrasında ise o serveri indirme linkine gereksinim duyarsınız. Bunlar en çok ihtiyaç duyulan öncelikli bilgilerdir. Çoğu private server tanıtım sitesinde bu bilgiler server detay yazısının içine gömülür ve aranıp bulunması zordur. Sitemizde bu bilgileri server detay sayfasına gittiğinizde en üstte rahatça bulabileceğiniz şekilde konumlandırdık, böylece öncelikli ihtiyacınız olan bilgileri herhangi bir karışıklık içinde zaman harcayarak arama yapmaya gerek kalmadan direk ulaşabilirsiniz.

- Video ve Metakey ekleyebilme : Server tanıtımlarınızı daha zengin ve güçlü kılabilmek adına klasik server tanıtım sitelerinin size vaadettiklerinin bir adım ötesine geçmek istedik ve tanıtım esnasında varsa serverinize ait video embed kodlarını ekleyerek oyuncularınıza hem yazılı hem de görsel açıdan serverinizi tanıtabilme imkanı sunduk. Ayrıca server ekleme esnasında serverinizin arama motorları aramalarında kolayca ve üst sıralarda çıkabilmesi için serveriniz için metakey (anahtar kelimeler) belirleyebileceğiniz alanlar sunduk. 

- ViP Serverlar için bilgilendirme sistemi : Ücret verip vip server tanıtımı veya banner reklam veren üyelerimiz için bir sistem geliştirdik. Bu sisteme göre reklam sürelerinin dolmasına 3 gün kala kendilerine sistem otomatik olarak E-Mail atıp 3 gün sonra reklam sürelerinin dolacağını haber verecek bu sayede isterlerse reklamları yayından kalkmadan uzatma yapabilecekler.

Yukarda yazanlar sitemizdeki sadece başlıca önemli özelliklerdir. Sitemizde dışardan ilk bakışta görünmeyen veya farkedilmeyen bir çok ince detay ve düşünce yer almaktadır. Sitemiz kesinlikle klasik ve baştan savma bir private server tanıtım sitesi değildir, bunu siteyi bir süre dikkatlice incelediğinizde siz de farkedeceksiniz.

Kaynak: Silkroad Online Bilgi ve Paylaşım Sitesi - Tüm Forumlar http://ift.tt/1MUS75A http://ift.tt/17KA8v6

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Ping your blog, website, or RSS feed for Free