24 Ekim 2014 Cuma

▓▓ Neo-Sro 110 [Only Nova] İddalıyız Sadece Dene! 500+ ▓▓

Web Sitemiz: http://www.neo-sro.com



Client İndirme Linki: http://ift.tt/1zoK2Uk



Facebook Sayfamız: http://ift.tt/YYH6x9




Cap: 110



Exp Oranı: 80x



SP Oranı: 80x



Drop Oranı: 4x



İtem Satışı: Yok



Free Silk: Var



Serverımız Hakkında:



İmage



Oyun tamamen yapılandırılmıştır , herşey sizler için arkadaslar uzun soluklu bir server ne zamandır bulamıyorsunuz sanırım .?



- Bu işin parasını kazanıp serverı kapatan insan kimseyi düşünmeden emek , hak , hukuk nedir bilmeden server kapatan insanlardan uzak durun biz sizler için çok etkileyici , eglenceli ve uzun ömürlü bir server yapılandırdık . Bu serverde tek admin benim gecemi gündüzüme katarak çalısıyorum herşey sizler için söz veriyorum hayatınızda severek oynadıgınız eglenceli aktiviteleriyle ve ekip mücadelesi üzerine kurulmuş bir server sizlerle !

- Biz bu işi severek yapiyoruz sizin ne kadar emeğiniz olucaksa benimde o kadar emegim vardır , kesinlikle ama kesinlikle serverimde kimse kimsenin hakkına giremez içiniz rahat ve eşit bir şekilde oynamak sizlere oyundan zevk aldıracak .





- Serverde paralı , parasız player ayrımı yapılmamaktadır



• 110 Cap bi serverda neden Egy itemleri serverdan kaldırdınız ?



- Bizim serverimizin sistemi sadece nova olarak ayarlanmıştır fgw vs. hersey kaldırılmıştır party kurarak ve bota bırakarak 101-110 Mooblardan Nova item kazanabilirsiniz .

- Serverimizin sistemi o kadar hassas ayarlanmıştır ki serverde herseyin bi değeri var , 2 vs 2 tablet ödüllü pvp turnuvaları ve guild savaşları Çarşamba ve Cuma günleri cok eğlenceli geçmektedir



• Serverimizde Büyük Mücadeleleri Atlatarak Kazanılan Rütbeler Nelerdir ?

- : Neo-Skipper

- : Neo-Paladin

- : Neo-Connoisseur

- : Neo-Proficient

- Neo Spartacus Pvp King : Pvp Turnuvasi Şampiyonluk Ünvanı . ( 2 Weeks / 1 ) '' Kraliyet Dress + 250 Neo-Bilet + 2.5 b ''



- Neo Hotan Fortress Monarch : Hotan FTW Kazanan Guild Master Ünvanı. ( 1 Weeks/1 . Her Cumartesi Saat 21:00-22:30 Arası ) '' Padisah Xlro Dress + 500 Neo-Bilet + 5 b ''



- Neo Unique Serial Killer : Unique Rank Şampiyonluk Ünvanı ( 2 Weeks / 1 ) '' Unique Dress + 250 Neo-Bilet + 1 b ''



- Ayrıca aylık job rank'da birinci olan karakterler bizden 100 Neo-Bilet + 1b kazanma şansınız vardır .



( Sizler için gece gündüz demeden çalıştık server dedigin playerlarıyla serverdır , biz sizlere layık bir hizmet vereceğimize ve serverda kimse kimsenin hakkına girmeyecegime söz veriyorum . İsterse 10 bin tl teklif edilsin kesinlikle item satışımız yoktur . Loglardan yapılan ayarlamalar ile gm çarı item düşürme özelligi deaktif edilmiştir . Eşitlik altında süper geliştirilmiş sistemiyle akşam saatinde server sizlerle .



Bize destek olmalısınız hersey sizin için sadece dene zarar gelmez ;)





Server Resimleri:

İmage

İmage

İmage

İmage

İmage





Kaynak: Silkroad Online Bilgi ve Paylaşım Sitesi - Tüm Forumlar http://ift.tt/ZLQrrZ http://ift.tt/17KA8v6

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Ping your blog, website, or RSS feed for Free